Romjulsløp 3. Juledag

O-jul til noens glede!

De jørgenske og moanske horder tenker å arrangere et lite romjulsløp for å bøte på ribbefett og medisterpølser. Tentativ plan er søndag 3. juledag, med kartet i Brekka som arena. Det blir start fra 11.00 til 11.30. Forenkla løyper med Råtassen-opplegg for ungene og et lignende opplegg med sløyfeorientering for de mer erfarne. Sløyfeorienteringen for de voksne avsluttes med en 2,5 km løype med mange retningsforandringer. Vi har kalt denne løypa «Hangover».

Startkontingent vil være høyere enn de normale 20 kronene, men til gjengjeld gå uavkorta til et veldedig formål (forslag fra ungene om å bidra til f.eks. Røde Kors innsamling for syriske flyktninger) – så her er det bare å ta med seg hjertelaget og jule-ånden!

Se mer

One Response to Romjulsløp 3. Juledag

 1. Unge Moan 26. desember 2015 at 13:39 #

  Da er postene hengt ut i skogen. Noe grynning må påregnes i morgen, men det er ikke snakk om «til knes». Tidvis greit løpbart vil jeg si, men ta gjerne gamasjer på. Hodelykt anbefales på det varmeste, da det kan være skjømt å lese kartet inne i skogen.

  Pga snø er alle postene hengt opp i trær (men uten reflekser, jeg fikk ikke opp låsen i o-bua vår). Dere får være overbærende om det betyr et par meter avvik fra der dere mener postene skal henge.

  Værmeldinga er ikke så aller verst, det ser ut som om det blir oppholdsvær og lite vind i morgen.

  Vi toner ned idéen om å legge inn ekstra øvelser underveis. Det blir trolig tungt nok med løpinga. Gløgg og pepperkaker blir det uansett.

  Parkering ved kirkegården i Brekka, start/mål 50 m opp mot nærmeste boligfelt, hos Cathrine.

  Vel møtt!

Legg igjen en kommentar