Påmeldingen til KM-sprint er åpnet

Det blir KM-Sprint i terrenget på Sørsia av Sørreisa sentrum lørdag 2. juli. Det er enda mulig å melde seg på til torsdag kl 23.59. Løpet kommer til å telle som o-jakt. Det er få påmeldte fra Sørreisa o-lag, så meld dere på nå! Dere kan melde dere på her. Innbydelsen finner dere her. Klasseinndeling finner dere i PM. Det blir sprint i et skogsområde med mange stier og veier som innbyr til høy fart. Det er en blanding mellom løvskog og barskog. Samlingsplassen blir ved fotballbanen på Sørsia. Håper flest mulig kan delta 🙂

IMG_0479

3 Responses to Påmeldingen til KM-sprint er åpnet

 1. Hans-Martin 30. juni 2016 at 19:17 #

  Ja, det kan eg Roar. Du Kveit du kan stole på meg.

 2. Roar 28. juni 2016 at 19:50 #

  Det ville være fint om du Hans-Martin kunne hjelpe til i sekretariatet og ta inn noen poster etterpå 🙂

 3. Hans-Martin 17. juni 2016 at 15:08 #

  Eg kjem heim og e postutsettar, prøveløpar og kanskje postinnhentar.

  Kainn jo ikkje springe i bukselomma mi, sjøll om dettan nødvendis ikkje e nokkan fordel, jfr Langstafetten første etappe ca midt på åtti-tallet. Sprang då så tell de grader over bekken etter vainn, rett oppførr fotbaillbanen….

Legg igjen en kommentar