Romjulsløp 3. Juledag

O-jul til noens glede!

De jørgenske og moanske horder tenker å arrangere et lite romjulsløp for å bøte på ribbefett og medisterpølser. Tentativ plan er søndag 3. juledag, med kartet i Brekka som arena. Det blir start fra 11.00 til 11.30. Forenkla løyper med Råtassen-opplegg for ungene og et lignende opplegg med sløyfeorientering for de mer erfarne. Sløyfeorienteringen for de voksne avsluttes med en 2,5 km løype med mange retningsforandringer. Vi har kalt denne løypa «Hangover».

Startkontingent vil være høyere enn de normale 20 kronene, men til gjengjeld gå uavkorta til et veldedig formål (forslag fra ungene om å bidra til f.eks. Røde Kors innsamling for syriske flyktninger) – så her er det bare å ta med seg hjertelaget og jule-ånden!

Se mer

1 Responses to Romjulsløp 3. Juledag