Tirsdagstrening fra fotballbanen kl. 18

staf_vekslingTirsdag 20. Mai er det orienteringstrening fra fotballbanen på Sørsida. Kl. 18.

Vi har plass til flere som har lyst på fin trening i skogen. Vi varmer opp med å løpe til Talgrøtberget, og får høre historien der. Etterpå blir det orienteringsintervall med caps-stafett.

Ta gjerne med caps!

Vi vil gjerne ha med fler, fin trening for voksne også!

 

 

One Response to Tirsdagstrening fra fotballbanen kl. 18

  1. Roar 19. mai 2015 at 23:04 #

    Det var bra oppmøte på tirsdagstreningen i dag. Jon, Nils-Petter, Nanna, Ellinor, Vegard, Ronny, Eli og jeg deltok. Eli tok oss med på oppvarmingstur til Talgrøtberget. Der forklarte hun oss at kleberstein derfra var en viktig ressurs for folk en gang i tida. Under Talgrøtberget fant vi også ly for regnet, og kunne gi litt info om hovedaktiviteten som var «caps-stafett. Alle fikk kjørt seg godt i denne aktiviteten som bærer preg av langintervall. Det var skygger for de løperne som var litt uvant med C-nivå. Postene var plassert på C-nivå med spesiell fokus på brune postdetaljer som søkk og høydepunkt. Det var også lagt ut ei nybegynnerløype, men ingen av løperne valgte den denne gangen.

    Vi gleder oss til torsdagens O-jakt på Unglyn Stadion på Elvelund. Det blir oppmøte for de som ønsker å delta i felles trening kl 18. Ellers er det fri start mellom kl 18-19 for de som ønsker det. Det blir løyper både for nybegynnere og for erfarne løpere.

Legg igjen en kommentar