Stolpejakten

Stolpejakten 2020 er avsluttet. Informasjon om Stolpejakten 2021 kommer. 

– – –

Stolpejakten er en spennende form for trim i nærmiljøet. Stolpejakten passer for unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i kommunen.

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. En stolpe er en ca. 1 meter høy trestolpe som er merket med samme nummer som på kartet.  Stolpene er lett tilgjengelig og kan nås til fots, på sykkel eller med rullestol.

Rød stolpe = Medium vanskelighetsgrad.

Stolpene kan registreres på tre måter:

  1. Elektronisk ved å laste ned appen «Stolpejakten» på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med. Dersom du laster ned appen gir det deg også tilgang på Stolpejakten andre steder i Norge. App StoreGoogle Play
  2. Elektronisk ved å opprette konto på Stolpejaktens hjemmeside og registrere bokstavkoden som hver stolpe også er utstyrt med.
  3. Manuelt ved å notere bokstavkoden som hver stolpe er utstyrt med, og sende dette inn til Sørreisa O-lag.

På kartet er det nummererte ringer i forskjellige farger. Fargene angir vanskelighetsgrad:

Grønn = veldig enkel, kan nåes med sykkel og rullestol*
Blå = enkel
Rød = medium

Ringene markerer hvor stolpene er plassert.

*: De fleste postene kan nås med rullestol på Sørreisa O-lags stolpejakt.

Det er satt ut 20 stolper i- eller nært Sørreisa sentrum. Disse vil stå ute fra 13. mai til 20. september. Alle stolper er nå satt ut.

De som foretar manuell registrering med bokstavkoder må sende inn kvitteringsrubrikk og navn til Sørreisa O-lag, Postboks 199, 9315 Sørreisa, eventuelt på e-post til post@sorreisa-olag.no. De som benytter app og QR-kode registreres automatisk, mens de som vil registrere stolper via Stolpejaktens hjemmeside må legge inn bokstavkoden på hver enkelt stolpe. Dersom flere går sammen, kan flere navn sendes inn på samme kart.

Alle som har funnet 12 poster eller flere er med i trekning av flotte premier etter sesongslutt.

Oppdager du noen feil, for eksempel at stolpen er blitt skadet eller at du ikke finner stolpen, gi oss da straks tilbakemelding på e-post til post@sorreisa-olag.no eller på telefon/SMS til tlf. 938 39 913 / 950 86 068.

NB! 17.09.2020: Stolpe nummer 1 er blitt fjernet av uvedkommende, og vil ikke bli erstattet da Stolpejakten straks avsluttes.

Til sist, men ikke minst: Det koster ikke noe å delta!

Spesielle forholdsregler på grunn av koronaviruspandemien:
Følg myndighetenes retningslinjer med hensyn til smittevern, og hold en avstand på minst 1 meter til personer rundt deg.

(Sist oppdatert 21.10.2020)